Ce nu trebuie sa ratati la BIFF 10 (26 martie – 2 aprilie 2014)

BIFF 10

BIFF (Festivalul International de Film Bucuresti), editia a 10-a, va avea loc in perioda 26 martie – 2 aprilie 2014. Aceasta editie aniversara ne rezerva multe surprize, sectiuni noi, filme interesante, dar si invitati pe masura. Iata in continuare ce nu trebuie sa ratati!

 

 

Gala de deschidere: La grande bellezza/The Great Beauty/Marea frumuseţe (Italia, 2013)
A primit anul acesta premiul Oscar pentru Cel mai bun film intr-o limba straina (Best Foreign Language Film). Pelicula lui Paolo Sorrentino va putea fi vizionata pentru prima data in Romania in deschiderea BIFF 10, pe 26 martie.

Focus Chile: Gloria (Chile, 2013)
Premiul pentru cea mai buna actrita la Berlinale 2013Paulina Garcia. Proiectia va fi facuta in prezenta regizorului, Sebastián Lelio!

Panorama: Borgman (Olanda, 2013)
Borgman a fost o surpriză plăcută în competiția oficială a Festivalului de la Cannes 2013 si a mai fost selecționat la festivalurile de la Sarajevo, Toronto, Atena și Sitges, unde a și câștigat Marele Premiu.

Panorama: Alan Partridge: Alpha Papa (Marea Britanie, 2013)
A fost considerat comedia verii în Anglia. Steve Coogan (proaspăt premiat cu BAFTA pentru scenariul la Philomena) se întoarce la personajul cult pe care l-a creat pentru BBC în anii ’90, într-o primă și decisivă aventură pe marele ecran. Cinica, suprarealista si satirica pana la sange, aceasta comedie a facut o impresie buna la festivalurile de la New York, Chicago si Rotterdam. Este o proiectie unica, in exclusivitate in Romania, doar la BIFF 10!

Mai multe despre BIFF 10 (Festivalului Internațional de Film București) aflaţi pe site-ul oficial: b-iff.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *