Steve Vai in conferinta de presa – 28 mai 2013 (AUDIO + VIDEO)

Steve Vai concert Romania 2013Astăzi 28 mai, la Cafe Verona (Cărtureşti Bucureşti) a avut loc conferinta de presa ce a prefatat concertul pe care Steve Vai – chitaristul american premiat de 3 ori cu Grammy, elev al lui Joe Satriani, colaborator direct al lui Frank Zappa si fost component Whitesnake – il va sustine pe 25 iunie la Arenele Romane.

Iata ce a declarat Steve Vai la aceasta conferinta de presa:

Este pentru a IV-a oara cand Steve Vai canta in România, concertul din 25 iunie fiind aproape o reeditare a celui din 2010, cand orchestra simfonica Evolution Tempo Orchestra (România) l-a acompaniat si atunci la Sala Polivalenta. În Evolution Tempo Orchestra, sub bagheta lui George Natsis, il regasim si pe basistul român Adrian Ciuplea (Viţa De Vie, Publika).

Turneul Steve Vai & Evolution Tempo Orchestra va debuta peste cateva zile la Moscova (6 iunie) si se va incheia la Bucuresti (25 iunie), cand în deschidere va canta si trupa Publika (România), incepand cu orele 19!
Turneul va cuprinde 8 concerte în 5 tări: Rusia, Polonia, Italia, Spania si evident România.

Iata si mesajul lui Steve Vai pentru publicul din România:

2 comentarii la „Steve Vai in conferinta de presa – 28 mai 2013 (AUDIO + VIDEO)

 • 28 mai 2013 la 22:46
  Permalink

  @io (andrei):

  Ce spui tu a fost prost interpretat in presa, dupa ureche, si de aici si confuzia care s-a creat!

  Azi la conferinta, Steve Vai a spus ca Adrian Ciuplea nu este basistul lui, ci basistul din orchestra!!!

  Iar George Natsis, dirijorul Evolution Tempo Orchestra, a lamurit faptul ca pe Adrian Ciuplea l-a ales personal, inca din 2010 – aflandu-se deci sub bagheta lui!

  Avem si inregistrarea, apropo 🙂

  Răspunde
 • 28 mai 2013 la 22:28
  Permalink

  mai precis, adrian ciuplea nu este de regasit in nici o evolution tempo orchestra. este basist, colaborand cu mai multe trupe. de exemplu, nicu patoi il are tot pe el la bass. in orchestra respective ciuplea nu are ce sa caute. el pleaca insa in turneu cu steve vai, alaturi de orchestra. greu de inteles ce se spune, ai?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *