‘Cu drag’, de la Alina Manole

Pe 11 decembrie, la Clubul Taranului din Bucuresti, de la ora 21, se intampla un concert special – Cu drag de pe Luna Patrata. Alina Manole va canta piese de pe viitorul album si colinde proprii.
Fiecare spectator va primi cate un cadou, de principiu rosu, si este totodata invitat sa doneze cel putin o carte pentru copiii care vor sa citeasca, dar care nu au nici macar biblioteci la scoala; cutia aflata la intrare se va constitui in depozit cultural.
Din cauza programului ocupat, s-ar putea ca Mos Nicolae si Mos Craciun sa nu fie prezenti la spectacol, dar cine stie, poate vor gasi o „fereastra” libera sa ajunga. 🙂
Biletele se gasesc la intrarea in club, costa 20 de ron, se pot face rezervari in prealabil (telefon 021 310 80 48). Sunteti deci asteptati ‘Cu drag’!
Cu drag‘ este si titlul maxi-single-ului relansat acum de Alina Manole, special pentru sezonul de iarna. Contine cantece frumoase de sarbatori si se gaseste de cumparat, poate vreti sa-l faceti cadou pentru cei dragi. Un cantec din acest disc, il puteti asculta AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *