Extraterestrii Merg Iarna La ski – Stiu, ti se pare absurd…

emil-03E.M.I.L. (acronimul E.M.I.L. deriva de la Extraterestrii Merg Iarna La ski 😀 ) lanseaza la inceputul lui iulie cel de-al treilea disc, Stiu, ti se pare absurd….
Formatia E.M.I.L. va distribui pentru inceput albumul impreuna cu revista Sunete, in editiile din lunile iulie-august, si va fi prezent pe piata in acesta formula incepand din 10 iulie. Baietii vor sustine concertul de lansare a noului album in Vama Veche, in data de 25 iulie.

Stiu, ti se pare absurd… reprezinta (…) alternativa noastra la curentul muzical comercial din showbiz-ul romanesc. Atitudinea fireasca si autentica impotriva unei adevarate mecanizari a societatii”, spun baietii de la E.M.I.L..
Noul album vine la aproape patru ani de la lansarea pe piata a discului precedent, Rom, fum si vanilie si contine 11 melodii originale, compuse in perioada 2007-2009.

E.M.I.L. au devenit din ce in ce mai cunoscuti prin cele peste 200 de concerte in cluburi, impartind scena cu trupe internationale ca NOFX sau Bloodhound Gang (SUA) sau Stereophonics (Marea Britanie). In 2008, baietii au reprezentat Romania la festivalul international Fete de la Musique din Berlin. Trupa E.M.I.L. a sustinut pana in prezent concerte in cadrul tuturor festivalurilor importante de rock din Romania, cum ar fi B’EstFest, Stufstock, CokeLive, Student Fest TM, Rock la Mures, Top T.

Stiu, ti se pare absurd… este un disc independent, sustinut de revista Sunete si casa de productie Capricorn & Capricorn.
Radio Lynx este partener media alaturi de Academia Catavencu, B24FUN, Adevarul.ro, HotNews.ro, RANEvents, OOPS Media, BestMusic.ro, MuzicaBuna.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, rockXpress.ro, Bangyourbrain.com, Studentie.ro, Asculta-Muzica.com.

In cateva zile veti putea viziona in exclusivitate pe site-ul Radio Lynx, videoclipul noului single E.M.I.L., Barfly, videoclip regizat de Adrian Sitaru, cel care a realizat si premiatul Pescuit sportiv, cu Maria Dinulescu. Pana atunci puteti asculta un interviu cu Gabi (chitara E.M.I.L.) si Barbu (bas E.M.I.L.), realizat la CokeLive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *