Trupa Veche lanseaza musical – AUDIO

liviu-manescuLiviu Mănescu, basist in Trupa Veche si membru fondator in fosta Vama Veche, a implinit marti 41 de ani. La TrazNeata i-am urat la multi ani si am vorbit cu el despre Trupa Veche, in care mai activeaza un alt fost membru Vama Veche, Traian Bălănescu:

 

Trupa Veche are de cateva luni bune un vocal nou, in persoana lui „PaurPaul Radu. El continua in paralel si cu formatia Antract, alaturi de care, apropo, se pregateste sa aniverseze 25 de ani de activitate.

Trupa Veche este in plina efervescenta muzicala, zilele acestea avand un turneu in liceele bucurestene din sectorul 1. Urmeaza apoi lansare de single si videoclip nou la piesa Trei sori. Al doilea album Trupa Veche va aparea la toamna sau la iarna.
Dar pana la noul disc, Trupa Veche lanseaza un musical. Se numeste Imparatia Ceasurilor, este deja in plina pregatire, premiera fiind programata pe 15 octombrie la Teatrul Mic.

Mai multe despre Liviu Mănescu si Trupa Veche puteti afla din interviul realizat la Dimineata TrazNETilor, in noiembrie 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *