Doroftei exclus din COSR, fara sa stie ca e membru – AUDIO

leonard-dorofteiFostii mari sportivi Gheorghe Hagi, Diana Mocanu si Leonard Doroftei au fost exclusi, miercuri, din Adunarea Generală a COSR pentru „lipsa de implicare in viata Comitetului Olimpic si Sportiv Român”, conform presedintelui forului olimpic român, Octavian Morariu.
Adica vezi Doamne, cei trei n-au facut mai nimic pentru sportul romanesc, pentru Romania. ❗
Am vorbit joi, la TrazNeata, cu Leonard Doroftei, care ne-a declarat, in premiera, ca de fapt el nu stia pana acum cateva zile ca este membru COSR:

 

O situatie tipic romaneasca sau o simpla eroare de comunicare?

2 comentarii la „Doroftei exclus din COSR, fara sa stie ca e membru – AUDIO

 • 2 mai 2009 la 10:36
  Permalink

  @Radu Tudor: si cum au luat aceasta decizie? habar n-aveau ca Doroftei, de exemplu, nu stia ca e membru COSR?!? asa se voteaza oare si in Romania, in necunostinta de cauza? 😈

  Răspunde
 • 2 mai 2009 la 7:18
  Permalink

  Cred ca cei din COSR s-au grabit cu aceasta decizie de excludere a celor trei mari fosti sportivi. De altfel, nu ma mai mira nimic… Asa stim noi sa ne respectam valorile. Uitam de faima pe care au adus-o Romaniei, uitam de promovarea implicita pe care au facut-o Romaniei, uitam tot cand ni se pune pata…Vorba unui coleg al vostru dintr-o televiziune : „Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul”. Ceau !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *