Depeche Mode au revenit cu Wrong – VIDEO

Sambata (21 februarie), la Berlin, pe scena ECHO din acest an, legendarii Depeche Mode, pe care ii veti putea revedea pe 16 mai in concert la Bucuresti, au cantat in premiera noul lor single Wrong, de pe viitorul album Sounds of the Universe, un cantec compus de Martin Gore.

ECHO 2009, premiile industriei muzicale germane din acest an, sunt practic echivalentul Grammy-urilor in tara ce ni l-a dat pe Beethoven. Aceste premii se acorda in functie de vanzarile de discuri de pe teritoriul Germaniei.

Marea castigatoare este Amy Winehouse, cu 2 trofee: Cea mai buna cantareata internationala si Albumul anului (Back to Black). Echivalentul national german la categoria cea mai buna cantareata a fost desemnata tanara de aproape 20 de ani Stefanie Heinzmann.

Premiul ECHO 2009 pentru Cel mai bun grup international l-au primit cei de la Coldplay, Cel mai bun grup rock international a fost desemnat AC/DC, iar Premiul pentru intreaga cariera le-a revenit celor de la Scorpions. Englezoaica Amy Macdonald a primit trofeul pentru Debut international, iar Cantecul anului in Germania este pentru 2008 All Summer Long, hit-ul lui Kid Rock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *