Cantecele Euro 2008 (Shaggy, Enrique Iglesias, DJ Bobo) – VIDEO

Pana acum la fotbal se obisnuiau lansari speciale de cantece, cu teme specifice, doar pentru Campionatele Mondiale. Iata insa ca de anul acesta, si la Europene s-a creat acest obicei, dovada ca marketingul se dezvolta de la an la an. Euro 2008 il are in prim-plan, din acest punct de vedere, pe Shaggy, insa imnul oficial al Europenelor din Austria & Elvetia ii apartine lui Enrique Iglesias:

„Can You Hear Me” va fi inclus pe editia reeditata a albumului „Insomniac”, ce va fi relansat doar in Franta, Belgia, Elvetia si Austria. Enrique Iglesias va interpreta live „Can You Hear Me” la Viena, la inchiderea Euro 2008, pe 29 iunie.

Trix & Flix + ShaggyArtistul jamaican Shaggy a inregistrat pentru Euro 2008 doua melodii, ambele alaturi de Trix si Flix, cele doua mascote ale turneului final al Campionatului European de Fotbal. Despre prima piesa „Like A Superstar”, am scris intr-un post precedent, acolo unde puteti vedea si videoclipul imnului mascotelor lui Euro 2008. Cel de-al doilea clip lansat de Shaggy, impreuna cu Trix & Flix este „Feel The Rush”:

Un alt cantec oficial al Campionatelor Europene ii apartine lui DJ Bobo, „Olé Olé”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *