Niste Baieti – Remember Coke Live 2oo7

Coke LiveSe pare ca pregatirile pentru editia 2008 a festivalului Coke Live au inceput. In prezent, organizatorii se afla in negocieri pentru stabilirea detaliilor festivalului, precum si pentru semnarea contractelor cu trupele care vor concerta la eveniment. Pana acum, doar atat, avand in vedere faptul ca B’EstFest-ul a luat-o cu mult inainte. Nu avem insa decat sa asteptam, asta ca sa vorbim de prezent. Ca remeber Coke Live 2007, astazi va propun Niste Baieti.

Interviu audio Niste Baieti:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

I-am vazut in concert si apoi le-am luat interviu in zona presei. Este poate cel mai interesant interviu pe care l-am realizat anul trecut, pe 24 iunie, cu Gabi chitarist si Barbu basist in proiectul Niste Baieti. Cu un album deja la activ, “Adunate din popor si cantate din topor”, ei au facut diverse coveruri dupa piese romanesti cunoscute. Luati de va serviti si voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *