Alex Revenco (Jurnalul National) – Remember Coke Live 2oo7

Coke Live 2oo7Tudor Chirila (Vama), Mihnea Blidariu (Luna Amara), Niste Baieti, Bobby ‘Bobita’ Stoica (Voltaj), Alex Revenco (Jurnalul National). O serie remember/restituiri de 5 interviuri pe care veti avea ocazia sa o ascultati/reascultati, interviuri realizate de mine la Coke Live 2oo7, unde am avut norocul sa fiu reporter Radio Lynx. La acest eveniment, desfasurat anul trecut, intre 22-24 iunie, Radio Lynx a fost partener media si uite asa am avut ocazia sa realizam cateva interviuri interesante. Toate astea la un festival ce a gazduit concerte unice cu Prodigy, Backyard Babies sau, de ce nu, Iris, Kumm, Grimus, Vita De Vie sau Vama.
Alex Revenco (Jurnalul National)

Primul interviu pe care vi-l oferim este cu un vechi critic muzical, respectat de artisti deopotriva, de la Iris pana la BUG Mafia. Este vorba de Alex Revenco, pe care il si puteti citi in pagina muzicala a Jurnalului National.

Interviu audio Alex Revenco (Jurnalul National):

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *